AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyığını kısaltmak

Kahve falında bıyığını kısaltmak

Kahve falında bıyığını kısaltmak özgüveninin yerine geleceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, zararını tamamen kapatacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında bıyığını kısaltmak gördüyseniz:

  • Gerekli konuşmaları yapmanız, yanlış anlaşılmaları engelleyebilir.

Kahve falında bıyık kısaltmak çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıyığını kısaltmak büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına yorulur.

Kahve falında bıyığını düzeltmek işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bıyıklarını almak bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyi bıyıklı görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına yorulur.

Kahve falında bıyıklı ve sakallı kadın görmek işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında sakal bıyık kesmek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına işarettir.

Kahve falında bıyık kesilmesi görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir