AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi bıyığı görmek

Kahve falında kedi bıyığı görmek

Kahve falında kedi bıyığı görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, hayırlı işlerde yer alacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine alamet eder.

Kahve falında kedi bıyığı gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan bir arkadaşınızdan sevimli bir haber alırsanız şaşırmayın.

Kahve falında kedi bıyığı görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalın bıyık görmek güzel günlerin sona ereceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının bıyık bıraktığını görmek borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini bıyıklı görmek önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine işarettir.

Kahve falında ince bıyık görmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıyıkları uzamış görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun bıyıklı adam görmek uzun yaşayacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıyıklı dede görmek sıkıntılarından arınacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir