AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyıklı adam görmek

Kahve falında bıyıklı adam görmek

Kahve falında bıyıklı adam görmek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında bıyıklı adam gördüyseniz:

  • Diğerlerinin istekleri konusunda kafanız net olmayabilir.

Kahve falında pala bıyıklı adam görmek bazen istemediği şeyler yapacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bıyıklı adamlar görmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına tabir olunur.

Kahve falında bıyıklı bir adam görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına işaret eder.

Kahve falında bıyıklı adam görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında uzun bıyıklı adam görmek hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında bıyıklı erkek görmek işlerinin açılıp kazancının artacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına delalettir.

Kahve falında kadının bıyıklı görmek mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bıyığını düzeltmek sıkıntı yaşanacağına, ağız tadı ile yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir