AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadında sakal bıyık görmek

Kahve falında kadında sakal bıyık görmek

Kahve falında kadında sakal bıyık görmek ticaretin büyüyeceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadında sakal bıyık gördüyseniz:

  • Aşk hayatında bazı üzücü olaylar yaşayabilirsiniz.İstemediğiniz çekişmeler olabilir.

Kahve falında kadında sakal bıyık görmek sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine yorulur.

Kahve falında bıyıklı ve sakallı kadın görmek borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kadını bıyıklı sakal görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında sakallı bıyıklı kadın görmek uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına işarettir.

Kahve falında sakal bıyık görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine delalet eder.

Kahve falında bıyık sakal görmek öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, dirliğin bozulabileceğine alamet eder.

Kahve falında sakal bıyık çıktığını görmek ihanete uğrayacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sakal bıyık bırakmak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir