AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablasının sigara içtiğini görmek

Kahve falında ablasının sigara içtiğini görmek

Kahve falında ablasının sigara içtiğini görmek onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, sorunların ortadan kalkacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ablasının sigara içtiğini gördüyseniz:

  • İşiniz, sosyal çevreniz veya kamu yararına gayretleriniz bir sonraki aşamaya taşınabilir.

Kahve falında ablasının sigara içtiğini görmek neşe ve sağlıkla geçeceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında sigara içeni görmek çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camide sigara içtiğini görmek sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sigara içen bayan görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sigara içerken anneye yakalanmak sıkıntıların sona ereceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın sigara içtiğini görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, hayırlı bir terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında bir yakının sigara içtiğini görmek güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına inanılır.

Kahve falında babayı sigara içerken görmek şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir