AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı sigara içerken görmek

Kahve falında babayı sigara içerken görmek

Kahve falında babayı sigara içerken görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, keyfin kaçacağına yorulur.

Kahve falında babayı sigara içerken gördüyseniz:

  • Başkalarının yetersizlikleri nedeniyle bazı hatalar oluşabilir.

Kahve falında babasının sigara içtiğini görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında babayı sigara içerken görmek işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babasını sigara içerken görmek yaptığı hatalardan ders alacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sigara içerken babaya yakalanmak içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babayı sigara içerken görmek düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babanı sigara içerken görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babanın sigara içtiğini görmek menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisini sigara içerken görmek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir