AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakının sigara içtiğini görmek

Kahve falında bir yakının sigara içtiğini görmek

Kahve falında bir yakının sigara içtiğini görmek imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, kasasının daha çok para dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yakının sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanları sempatikliğiniz ile fazlaca etkileyeceksiniz.

Kahve falında yakının sigara içtiğini görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yakınını sigara içerken görmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, insanların afiyet bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakınını sigara içerken görmek alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yakının sigara içtiğini görmek sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakınının sigara içtiğini görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine yorulur.

Kahve falında bir yakınının sigara içtiğini görmek kişinin rahat edeceğine, fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunu sigara içerken görmek çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızın sigara içtiğini görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir