AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın sigara içtiğini görmek

Kahve falında arkadaşın sigara içtiğini görmek

Kahve falında arkadaşın sigara içtiğini görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşın sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Fikir çatışmalarına girmeden ortamı aydınlatmak için sorular sorabilir, isteklerde bulunabilir veya konuları siz tartışmaya açabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşlarının sigara içtiğini görmek iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını sigara içerken görmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sigara içen arkadaşını görmek eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine delalettir.

Kahve falında bir arkadaşının sigara içtiğini görmek kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın sigara içtiğini görmek sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını sigara içerken görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşın sigara içtiğini görmek bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşı sigara içerken görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir