AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara içerken anneye yakalanmak

Kahve falında sigara içerken anneye yakalanmak

Kahve falında sigara içerken anneye yakalanmak kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, dinden çıkacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sigara içerken anneye yakalanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere ne demek istediğinizi ya da ne beklediğinizi anlatmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında sigara içerken anneye yakalanmak sevinçten gözyaşı dökeceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına delalettir.

Kahve falında sigara içerken babaya yakalanmak insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, malının ve parasının ziyan olacağına rivayet eder.

Kahve falında sigara içerken yakalanmak uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sigara içerken birine yakalanmak iyilik bulacağına, şifa edineceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneyi sigara içerken görmek inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında anneni sigara içerken görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına işarettir.

Kahve falında annemi sigara içerken görmek kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına yorulur.

Kahve falında annesinin sigara içtiğini görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir