AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara içeni görmek

Kahve falında sigara içeni görmek

Kahve falında sigara içeni görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, fal sahibinin kısmetinin kapanacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine yorulur.

Kahve falında sigara içeni gördüyseniz:

  • Evde ihtilaflar gözüküyor.

Kahve falında birine sigara içirmek alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin sigara içtiğini görmek mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bir kişiyi sigara içerken görmek mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü sigara içerken görmek aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında bir başkasının sigara içtiğini görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara içip söndürmek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdığın birini sigara içerken görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, helal rızka sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşı sigara içerken görmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, çirkin amellere alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir