AnaSayfa / Genel / Kahve falında altı tane ayak parmağı görmek

Kahve falında altı tane ayak parmağı görmek

Kahve falında altı tane ayak parmağı görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altı tane ayak parmağı gördüyseniz:

  • İmajınızı yenilemeniz gerekiyor.

Kahve falında altı tane ayak parmağı görmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine işaret eder.

Kahve falında ayak parmaklarını altı tane görmek çok daha fazla mesai harcayacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında altı ayak parmağı görmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine inanılır.

Kahve falında altı parmaklı ayak görmek ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına delalet eder.

Kahve falında ayağında altı parmak görmek zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, sorunların tek kalemde silineceğine delalet eder.

Kahve falında sağ elinde altı parmak görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakta altı parmak görmek imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında altı parmaklı olduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir