AnaSayfa / Genel / Kahve falında altı parmaklı ayak görmek

Kahve falında altı parmaklı ayak görmek

Kahve falında altı parmaklı ayak görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına inanılır.

Kahve falında altı parmaklı ayak gördüyseniz:

  • Gelişmeler sizi en iyi şekilde uyan seçimler yapmanıza yardım edebilir.

Kahve falında ayağında altı parmak görmek kafasını rahatlatacağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine inanılır.

Kahve falında altı ayak parmağı görmek sevineceğine, beklediklerini duyacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altı parmaklı ayak görmek maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak parmaklarını altı tane görmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altı tane ayak parmağı görmek bir üniversitede hoca olunacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altı parmaklı bebek görmek kişinin güzel işler yapacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakta altı parmak görmek kazancını iki kat arttıracağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini altı parmaklı görmek uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir