AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta altı parmak görmek

Kahve falında ayakta altı parmak görmek

Kahve falında ayakta altı parmak görmek işlerin bu yüzden epey aksayacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, mesleğindeki başarısının artacağına inanılır.

Kahve falında ayakta altı parmak gördüyseniz:

  • Duygusal bir konunun işinizi etkilemesine izin vermeyin.

Kahve falında ayakta altı parmak görmek bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakta fazla parmak görmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakta fazla parmak sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına işaret eder.

Kahve falında altı parmaklı bebek görmek özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağında altı parmak görmek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, sermayenin harcandığına değeceğine inanılır.

Kahve falında altı parmak hayatının olumlu yönde devam edeceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında altı parmaklı el görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, belli bir kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında altı ayak parmağı görmek insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir