AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak parmaklarını altı tane görmek

Kahve falında ayak parmaklarını altı tane görmek

Kahve falında ayak parmaklarını altı tane görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, namının yürüyeceğine, alım gücünü yitireceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak parmaklarını altı tane gördüyseniz:

  • Başkalarına yapılacak yardımlar veya önemli amaçlar için çalışmalara destekler söz konusu olabilir.

Kahve falında altı tane ayak parmağı görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak parmaklarını altı tane görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında altı parmaklı ayak görmek maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına delalettir.

Kahve falında ayağında altı parmak görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine alamet eder.

Kahve falında altı ayak parmağı görmek ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına delalettir.

Kahve falında altı parmaklı olduğunu görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine delalettir.

Kahve falında altı parmak olduğunu görmek insanların güvenini kazanacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına inanılır.

Kahve falında altı parmaklı bebek görmek eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir