AnaSayfa / Genel / Kahve falında altı parmaklı olduğunu görmek

Kahve falında altı parmaklı olduğunu görmek

Kahve falında altı parmaklı olduğunu görmek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, çocuklar gibi şen olacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, bereketin ve verimin olacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına inanılır.

Kahve falında altı parmaklı olduğunu gördüyseniz:

  • Keyifli planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında kendini altı parmaklı görmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak parmaklarını altı tane görmek onunla iyi bir geçim içinde olacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağında altı parmak görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına delalettir.

Kahve falında altı parmak olduğunu görmek huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına alamet eder.

Kahve falında altı parmaklı olduğunu görmek evliliğinde mutlu olacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına delalet eder.

Kahve falında altı parmaklı ayak görmek işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında altı parmak görmek üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ elinde altı parmak görmek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir