AnaSayfa / Genel / Kahve falında altı ayak parmağı görmek

Kahve falında altı ayak parmağı görmek

Kahve falında altı ayak parmağı görmek yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, evlatlarının hayırlı olacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altı ayak parmağı gördüyseniz:

  • Tamamen tesadüfi bir olay özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren bir konuya olumlu bir ivme kazandırabilir.

Kahve falında altı ayak parmağı görmek umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağında altı parmak görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında altı tane ayak parmağı görmek işlerinin de bir düzene oturacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak parmaklarını altı tane görmek iyi ruh halinin bozulacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altı parmaklı ayak görmek herkesin istediği bir kariyeri olacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine delalettir.

Kahve falında altı parmaklı olduğunu görmek mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altı parmak hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakta altı parmak görmek sorunlarının sona ereceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir