AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağında altı parmak görmek

Kahve falında ayağında altı parmak görmek

Kahve falında ayağında altı parmak görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, onlara hocalık edeceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında ayağında altı parmak gördüyseniz:

  • Olmasını istediğiniz konular varsa, tekrara girse bile ısrarcı olmanız gerekebilir.

Kahve falında ayağında altı parmak görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına işarettir.

Kahve falında altı tane ayak parmağı görmek hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında altı ayak parmağı görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına yorulur.

Kahve falında ayak parmaklarını altı tane görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altı parmaklı ayak görmek fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında altı parmaklı el görmek kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek parmağinda altin yüzük görmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında altı parmak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir