AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ elinde altı parmak görmek

Kahve falında sağ elinde altı parmak görmek

Kahve falında sağ elinde altı parmak görmek ağız tadından olacağına, falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine yorulur.

Kahve falında sağ elinde altı parmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmek veya belli bir amaç için çalışmak size iyi gelebilir.

Kahve falında sağ elinde altı parmak görmek kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına işarettir.

Kahve falında sağ el baş parmak kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında altı parmaklı el görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, gözyaşına boğulacağına tabir olunur.

Kahve falında sağ parmağında yüzük görmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına delalet eder.

Kahve falında sağ baş parmak zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sağ parmağına yüzük takmak kararlarına saygı duyulacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında sağ parmakta alyans görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında sağ işaret parmağı görmek ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir