AnaSayfa / Genel / Kahve falında altı parmaklı el görmek

Kahve falında altı parmaklı el görmek

Kahve falında altı parmaklı el görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altı parmaklı el gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıkça dile getirmek konusunda hiçbir tereddüt duymayabilirsiniz.

Kahve falında altı parmaklı el görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında sağ elinde altı parmak görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine inanılır.

Kahve falında altı parmaklı olduğunu görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına yorulur.

Kahve falında erkek parmağinda altin yüzük görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında altı parmaklı ayak görmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak parmaklarını altı tane görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, neşe ve sağlıkla geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakta altı parmak görmek içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında altı parmaklı bebek görmek çabalarının boşa çıkacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir