AnaSayfa / Genel / Kahve falında altı parmaklı bebek görmek

Kahve falında altı parmaklı bebek görmek

Kahve falında altı parmaklı bebek görmek anne babayla ters düşüleceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, mal ve mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında altı parmaklı bebek gördüyseniz:

  • Eleştirilmek istemiyorsanız iş hayatınıza ya da ortaya çıkaracağınız işlere dikkat etmelisiniz.

Kahve falında altı parmaklı bebek görmek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağında altı parmak görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına alamet eder.

Kahve falında altı ayak parmağı görmek bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında altı parmaklı olduğunu görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altı parmak olduğunu görmek sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında altı parmak görmek her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakta altı parmak görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ elinde altı parmak görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir