AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek parmağinda altin yüzük görmek

Kahve falında erkek parmağinda altin yüzük görmek

Kahve falında erkek parmağinda altin yüzük görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek parmağinda altin yüzük gördüyseniz:

  • Takdir görebilir, toplum içinde yerinizi sağlamlaştırabilir veya genişleme sağlayabilirsiniz.

Kahve falında erkek parmağinda altin yüzük görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, işinde itibar edineceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği erkeğin parmağında yüzük görmek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin parmağında yüzük görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına inanılır.

Kahve falında erkeğin parmağında altın yüzük görmek fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, idealist kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin parmağında yüzük görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, insanlara olan güvenin artacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin erkeğin parmağında yüzük görmek sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına yorulur.

Kahve falında erkek parmağında yüzük görmek el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin parmağında altın yüzük görmek firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir