AnaSayfa / Genel / Kahve falında birşeyler fırlatmak

Kahve falında birşeyler fırlatmak

Kahve falında birşeyler fırlatmak çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, yeni işlere gireceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, çıkış yolları bulacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına yorulur.

Kahve falında birşeyler fırlatmak gördüyseniz:

  • Farkı yavaş yavaş hissedebilirsiniz.

Kahve falında telefonu fırlatmak kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında bardak fırlatıp kırmak verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine ayakkabı fırlatmak sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvara bardak fırlatmak hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında tepsi fırlatmak yardım edeceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine delalet eder.

Kahve falında fırat nehrini görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına delalettir.

Kahve falında fırat nehrinde yüzmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabı fırlattığını görmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir