AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı fırlattığını görmek

Kahve falında ayakkabı fırlattığını görmek

Kahve falında ayakkabı fırlattığını görmek sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, maddi gücünün artacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı fırlattığını gördüyseniz:

  • Dikkatle ele almakta fayda var.

Kahve falında ayakkabı fırlattığını görmek moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabı fırlatmak kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, beklenen mirasın alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine ayakkabı fırlatmak suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalem fırlatmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tepsi fırlatmak sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaşık fırlatmak arzu ve isteklerine kavuşacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine inanılır.

Kahve falında kutu fırlatmak hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında su fırlatmak kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir