AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepsi fırlatmak

Kahve falında tepsi fırlatmak

Kahve falında tepsi fırlatmak gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, yeni hobiler edinileceğine, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tepsi fırlatmak gördüyseniz:

  • Bilgi paylaşımından kaçının.

Kahve falında tepsi fırlatmak atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yastık fırlatmak bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek fırlatmak sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında bardağı fırlatıp kırmak artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşya fırlatmak maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine alamet eder.

Kahve falında kediyi fırlatmak yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzüne fırlatılmak ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına işaret eder.

Kahve falında fırca yemek huzursuz geçen günlerin biteceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir