AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine ayakkabı fırlatmak

Kahve falında birine ayakkabı fırlatmak

Kahve falında birine ayakkabı fırlatmak çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet eder.

Kahve falında birine ayakkabı fırlatmak gördüyseniz:

  • En iyisi sizin uzak durmanız olacak.

Kahve falında birine ayakkabı fırlatmak alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı fırlattığını görmek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabı fırlatmak bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, hayatının çok daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine para fırlatmak herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kaşık fırlatmak kazancının da garanti ve sabit olacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saat fırlatmak şifaya kavuşacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan fırlatmak sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında çatal fırlatmak her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, patron koltuğuna yükseleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir