AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırat nehrinde yüzmek

Kahve falında fırat nehrinde yüzmek

Kahve falında fırat nehrinde yüzmek giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, satışların düşeceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine inanılır.

Kahve falında fırat nehrinde yüzmek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız da bazı tatminsizlikler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında fırat nehrinde yüzmek çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine delalet eder.

Kahve falında fırat nehrine düşmek keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fırat nehrini görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında fıratta yüzmek hayırlı bir karar verileceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine işarettir.

Kahve falında nil nehrinde yüzmek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet eder.

Kahve falında yılanı fırlatıp atmak borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında saat fırlatmak fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında uzaya fırlatılmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir