AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırat nehrini görmek

Kahve falında fırat nehrini görmek

Kahve falında fırat nehrini görmek kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, kısmetlerinden olacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına alamet eder.

Kahve falında fırat nehrini gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz kimseler misafir olarak gelebilirler.

Kahve falında fırat nehrini görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fırat nehrinde yüzmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında fırat nehrine düşmek attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına delalet eder.

Kahve falında gözlük fırlatmak hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam fırlatmak adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, özel muamele göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tepsi fırlatmak büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yastık fırlatmak hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cüzdan fırlatmak atılan adımların büyük başarılar getireceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir