AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonu fırlatmak

Kahve falında telefonu fırlatmak

Kahve falında telefonu fırlatmak iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, isteklerine kavuşacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında telefonu fırlatmak gördüyseniz:

  • Aradığınız tatmine ulaşmanız zorlaşabilir.

Kahve falında telefonu fırlatmak bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında telefon fırlatmak zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çay bardağı fırlatmak sıkıntılarının hafifleyeceğine, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birine bardak fırlatmak deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yılanı fırlatıp atmak insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sabun fırlatmak zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında çiçek fırlatmak üzüleceğine, rızkında ve malından olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elma fırlatmak başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir