AnaSayfa / Genel / Kahve falında altı ayaklı kedi görmek

Kahve falında altı ayaklı kedi görmek

Kahve falında altı ayaklı kedi görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, ağız tadının kaçacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında altı ayaklı kedi gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren durumlarla başa çıkabilmek için ek bilgiye ihtiyaç duyabilirsiniz.

Kahve falında altı ayaklı kedi görmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, hayatının da düzene gireceğine işaret eder.

Kahve falında altı tane ayak parmağı görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak parmaklarını altı tane görmek işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altı ayak parmağı görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak altı öpmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altı ayaklı at görmek gururlu bir hayat süreceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında ayağında altı parmak görmek maddi olarak ferahlık yaşanacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına delalet eder.

Kahve falında altı parmaklı ayak görmek muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir