AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak altı öpmek

Kahve falında ayak altı öpmek

Kahve falında ayak altı öpmek yeni bir alışkanlık edinileceğine, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, kudret sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak altı öpmek gördüyseniz:

  • Evde ihtilaflar gözüküyor.

Kahve falında ayak altı öpmek sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine alamet eder.

Kahve falında altı tane ayak parmağı görmek rahatın kaçacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine inanılır.

Kahve falında altı parmaklı ayak görmek işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altı ayaklı kedi görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına yorulur.

Kahve falında altı ayak parmağı görmek çok üzüntü yaşayacağına, onlardan fayda göreceğine işaret eder.

Kahve falında ayak parmaklarını altı tane görmek elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak altı görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına işarettir.

Kahve falında ayağında altı parmak görmek yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir