AnaSayfa / Genel / Kahve falında altı ayaklı at görmek

Kahve falında altı ayaklı at görmek

Kahve falında altı ayaklı at görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, heveslerin söneceğine, geçiminin zor hale geleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altı ayaklı at gördüyseniz:

  • Orijinal yatırımlar karlı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında altı ayaklı at görmek kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altı ayak parmağı görmek kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında ayak altı görmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında altı tane ayak parmağı görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine inanılır.

Kahve falında ayak parmaklarını altı tane görmek sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına delalettir.

Kahve falında ayak altı öpmek işlerinin sarpa saracağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında altı parmaklı ayak görmek oldukça uzun bir yolculuğa, para pul sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında ayağında altı parmak görmek konforundan da ödün vereceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir