AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak altı görmek

Kahve falında ayak altı görmek

Kahve falında ayak altı görmek kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, ele geçen kazancın artacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına delalet eder.

Kahve falında ayak altı gördüyseniz:

  • Başkalarının yaklaşımlarına yorum getirmemeye çalışın.

Kahve falında ayak altı görmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, büyük takdir toplanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altı tane ayak parmağı görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında altı ayaklı at görmek yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altı ayaklı kedi görmek var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında ayak altı öpmek hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, işlerin canlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağında altı parmak görmek eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına delalettir.

Kahve falında altı ayak parmağı görmek girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, güzel bir hayat geçireceğine delalettir.

Kahve falında ayak parmaklarını altı tane görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir