AnaSayfa / Genel / Kahve falında bit kırdığını görmek

Kahve falında bit kırdığını görmek

Kahve falında bit kırdığını görmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, planlı ve programlı davranacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bit kırdığını gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar, yeni ilişkiler veya yeni işler için bir dönüm noktasında olabilirsiniz.

Kahve falında bit kırdığını görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında başkasının odun kırdığını görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin yumurta kırdığını görmek hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırda gezmek kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında cam kırdığını görmek eğlenceli günler geçireceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin cam kırdığını görmek işlerinde başarı elde edeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının cam kırdığını görmek sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ayna kırdığını görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir