AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ceviz kırdığını görmek

Kahve falında birinin ceviz kırdığını görmek

Kahve falında birinin ceviz kırdığını görmek çalışıyorsa terfi alacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine işarettir.

Kahve falında birinin ceviz kırdığını gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayabilecek ne varsa işleme koyabilirsiniz.

Kahve falında birinin ceviz kırdığını görmek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birşey kırdığını görmek acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin yumurta kırdığını görmek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayna kırdığını görmek ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına işaret eder.

Kahve falında kendi dişini kırdığını görmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine yorulur.

Kahve falında kırda çiçek görmek yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine inanılır.

Kahve falında cam kırdığını görmek huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına işaret eder.

Kahve falında sigara kırdığını görmek eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir