AnaSayfa / Genel / Kahve falında altı parmak

Kahve falında altı parmak

Kahve falında altı parmak çözümsüz sorunları olmayacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında altı parmak gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi, ne beklediğinizi tam olarak adlandıramayabilirsiniz.

Kahve falında altı parmaklı bebek görmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında erkek parmağinda altin yüzük görmek eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altı parmak görmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına delalettir.

Kahve falında altı parmaklı olduğunu görmek maddi imkanlarının çoğalacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında altı tane ayak parmağı görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında altı ayak parmağı görmek mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, sıkıntının günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında altı parmak olduğunu görmek insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine delalettir.

Kahve falında ayağında altı parmak görmek elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir