AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle sigara içmek

Kahve falında biriyle sigara içmek

Kahve falında biriyle sigara içmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, düzeninin yıkılmayacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine işaret eder.

Kahve falında biriyle sigara içmek gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir ya da bazı büyük alışverişler yapabilirsiniz.

Kahve falında işyerinde sigara içmek ele geçen kazancın günden güne artacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında derste sigara içmek yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında evde sigara içmek hayat boyu isteklerine ulaşacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasından sigara alıp içmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babanın yanında sigara içmek aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok sigara içmek elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine delalet eder.

Kahve falında çay ve sigara içmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sigara sarıp içmek aşama göstermeyeceğine, maceralara atılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir