AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle merdiven çıkmak

Kahve falında biriyle merdiven çıkmak

Kahve falında biriyle merdiven çıkmak bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, ticaretinin genişleyeceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Değişimin çağrısını görmezden gelmemelisiniz.

Kahve falında kırık merdiven çıkmak en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dar merdivenden yukarı çıkmak elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, yüksek tahsil yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivene inip çıkmak zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında yüksek bir yere merdivenle çıkmak sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdiven basamakları çıkmak kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında merdiven inip çıkmak az da olsa feraha çıkılacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına delalet eder.

Kahve falında merdivenleri inip çıkmak rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, zor durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında dar merdivene çıkmak işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir