AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiven inip çıkmak

Kahve falında merdiven inip çıkmak

Kahve falında merdiven inip çıkmak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına işarettir.

Kahve falında merdiven inip çıkmak gördüyseniz:

  • Dikkat etmeniz gereken şey karşı cins ilişkilerinizdir.

Kahve falında merdivenleri inip çıkmak sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına yorulur.

Kahve falında asansörden inip merdivenle çıkmak kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine inanılır.

Kahve falında merdivene inip çıkmak kişinin hayatının değişeceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdiven inip çıkmak kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenden inip çıkmak çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına alamet eder.

Kahve falında merdivenlerden inip çıkmak malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine işarettir.

Kahve falında merdiven inip çıktığını görmek endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenden inip çıktığını görmek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, programların ve projelerin tutmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir