AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yere merdivenle çıkmak

Kahve falında yüksek bir yere merdivenle çıkmak

Kahve falında yüksek bir yere merdivenle çıkmak iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yere merdivenle çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizle veya hayatınızla ilgili sıkıntılarınız olabilir ya da rutinden sıkılmış olabilirsiniz.

Kahve falında yüksek bir yere merdivenle çıkmak ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında merdivenden yükseğe çıkmak sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine yorulur.

Kahve falında çok yüksek merdivenden çıkmak kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenlerden yükseğe çıkmak kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok yüksek merdivene çıkmak çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek merdiven çıkmak işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenle yükseğe çıkmak böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya işarettir.

Kahve falında yüksek bir merdivene çıkmak bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir