AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiven basamakları çıkmak

Kahve falında merdiven basamakları çıkmak

Kahve falında merdiven basamakları çıkmak aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, anne baba duasının alınacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, kendi işine sahip olacağına, eğlenceli günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında merdiven basamakları çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri planlarınız konusunda ikna edebilmek veya belli anlaşmaları sonuçlandırmak için farklı şeyler denemeniz gerekebilir.

Kahve falında merdiven basamaklarından çıkmak rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdiven basamaklarını çıkmak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında merdiven basamakları çıkmak başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında merdiven basamağı çıkmak daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında merdiven basamaklarından inmek daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında merdiven basamağı inmek kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdiven basamakları görmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına işaret eder.

Kahve falında merdiven basamaklarından düşmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, çaresiz durumlara düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir