AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık merdiven çıkmak

Kahve falında kırık merdiven çıkmak

Kahve falında kırık merdiven çıkmak bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, sevdiği insana kavuşacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına alamet eder.

Kahve falında kırık merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek paralar elinize geçebilir veya ek gelirler ya da karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında kırık merdiven çıkmak dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında kırık merdivenden çıkmak zenginlik kazanacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine işarettir.

Kahve falında merdiveni kırık görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık tahta merdiven görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırık merdiven görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine inanılır.

Kahve falında kırık merdivenden inmek ters giden durumların düzeltileceğine, canını ve malını hiçe sayacağına yorulur.

Kahve falında biriyle merdiven çıkmak illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında merdivenleri uçarak çıkmak maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir