AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle hiç konuşmamak

Kahve falında biriyle hiç konuşmamak

Kahve falında biriyle hiç konuşmamak epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, yetki ve imza sahibi olacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, evlatlarından hayır bulacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle hiç konuşmamak gördüyseniz:

  • İnsanlara ne istediğinizi veya size neyin uyup uymadığını anlatmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında hiç konuşmadığın birini görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında biriyle hiç konuşmamak sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında birinin hiç konuşmadığını görmek alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hiç konuşmadığın biriyle konuşmak uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin hiç konuşmadığını görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, kendine döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hiç tanımadığı bir erkek görmek elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkekle öpüşmek emeklerinin yarıda kalacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında hiç tanımadığı bir kadın görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, mubah olmayan yollara sapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir