AnaSayfa / Genel / Kahve falında hiç tanımadığı bir kadın görmek

Kahve falında hiç tanımadığı bir kadın görmek

Kahve falında hiç tanımadığı bir kadın görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, işlerini boşvereceğine, aynı karşılığı alamayacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına rivayet eder.

Kahve falında hiç tanımadığı bir kadın gördüyseniz:

  • Azimle konunun üzerine gidin.

Kahve falında hiç tanımadığı bir kadın görmek anne duasının açılacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına rivayet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın bir kadın görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hiç tanımadığın kadın görmek hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın erkek görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle kavga etmek rakiplerini mağlup edeceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkekle evlenmek elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında hiç tanımadığın birinin öldüğünü görmek para kazanmasına da vesile olacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın insanlar görmek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir