AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin hiç konuşmadığını görmek

Kahve falında birinin hiç konuşmadığını görmek

Kahve falında birinin hiç konuşmadığını görmek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, endişelerinin son bulacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin hiç konuşmadığını gördüyseniz:

  • Beklediğiniz para varsa ya alamayacak vaya beklediğinizden daha az alacaksınız.

Kahve falında biriyle hiç konuşmamak keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine alamet eder.

Kahve falında hiç konuşmadığın birini görmek ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin hiç konuşmadığını görmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin hiç konuşmadığını görmek başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında hiç konuşmadığın biriyle konuşmak çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına delalet eder.

Kahve falında hiç görmediği biriyle evlenmek zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına tabir olunur.

Kahve falında hiç tanımadığın birine sarılmak maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine işaret eder.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkekle öpüşmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir