AnaSayfa / Genel / Kahve falında hiç konuşmadığın birini görmek

Kahve falında hiç konuşmadığın birini görmek

Kahve falında hiç konuşmadığın birini görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna rivayet etmektedir.

Kahve falında hiç konuşmadığın birini gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerinizde veya iş bağlantılarınızda inisiyatif kullanmaktan çekiniyorsunuz.

Kahve falında biriyle hiç konuşmamak yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin hiç konuşmadığını görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında hiç konuşmadığın biriyle konuşmak işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, dünyevi hayatını garanti altına alacağına alamet eder.

Kahve falında hiç konuşmadığın birini görmek kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin hiç konuşmadığını görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına rivayet eder.

Kahve falında hiç durmadan ağlamak kendine çeki düzen vereceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkeğe aşık olmak kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında hicr suresi görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir