AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin hiç konuşmadığını görmek

Kahve falında ölmüş birinin hiç konuşmadığını görmek

Kahve falında ölmüş birinin hiç konuşmadığını görmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, anne ve baba duası alınacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin hiç konuşmadığını gördüyseniz:

  • Diğerlerine bağlı problemler veya yarattıkları dramatik ortam nedeniyle zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında hiç konuşmadığın biriyle konuşmak kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına delalet eder.

Kahve falında hiç konuşmadığın birini görmek gelirini ve rızkını kaybedeceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin hiç konuşmadığını görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında biriyle hiç konuşmamak sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin hiç konuşmadığını görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına işaret eder.

Kahve falında hiç tanımadığı birine aşık olmak ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında hiç gitmediğin bir yere gitmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına alamet eder.

Kahve falında hiç durmadan su içmek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir