AnaSayfa / Genel / Kahve falında hiç konuşmadığın biriyle konuşmak

Kahve falında hiç konuşmadığın biriyle konuşmak

Kahve falında hiç konuşmadığın biriyle konuşmak ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, sağlık sorunlarından kurtulmaya, kendisi paralayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine işaret eder.

Kahve falında hiç konuşmadığın biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Farklı ideolojiler ya da inançlarla ilgili beyanlar veya inatçı söylemler diyaloglarda harareti arttırabilir.

Kahve falında hiç konuşmadığın biriyle konuşmak sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin hiç konuşmadığını görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, ortaya bazı projeler koyacağına delalettir.

Kahve falında biriyle hiç konuşmamak sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hiç konuşmadığın birini görmek bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, işsizin iş bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin hiç konuşmadığını görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine tabir olunur.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle konuşmak uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkekle öpüşmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın erkek görmek manevi olarak hasar alınacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir