AnaSayfa / Genel / Kahve falında hiç tanımadığın bir erkekle öpüşmek

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkekle öpüşmek

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkekle öpüşmek insanları kıracağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, kötü işlere girmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkekle öpüşmek gördüyseniz:

  • Daha enerjik olabilmek için birtakım aktivitelerde bulunmanız gerekmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığı bir erkek görmek rahmete vesile olacak gelişmelere, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkeğe aşık olmak iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine inanılır.

Kahve falında hiç tanımadığın erkek görmek sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkeğe sarılmak anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkekle evlenmek falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkekle öpüşmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına delalettir.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkek görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın birinin öldüğünü görmek sevinçli ve mutlu haberler alacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir