AnaSayfa / Genel / Kahve falında hiç tanımadığı bir erkek görmek

Kahve falında hiç tanımadığı bir erkek görmek

Kahve falında hiç tanımadığı bir erkek görmek istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığı bir erkek gördüyseniz:

  • Aşk lişkilerinize fazla zaman ayıramayacaksınız.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkeğe aşık olmak kendisini ona adayacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine inanılır.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkeğe sarılmak dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına tabir olunur.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkekle evlenmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında hiç tanımadığı bir erkek görmek kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkekle öpüşmek işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın erkek görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkek görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine inanılır.

Kahve falında hiç tanımadığın birini öpmek işlerin günden güne kötüleşeceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir