AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın kadına cinsi münasebette bulunmak

Kahve falında kadın kadına cinsi münasebette bulunmak

Kahve falında kadın kadına cinsi münasebette bulunmak kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın kadına cinsi münasebette bulunmak gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan dostlarınızdan haber alabilir veya onların ziyaretine gidebilirsiniz.

Kahve falında kadın kadına cinsi münasebette bulunmak kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına delalettir.

Kahve falında bir kadınla cinsi münasebette bulunmak hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında köpekle cinsi münasebette bulunmak işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine işaret eder.

Kahve falında kocasıyla cinsi münasebette bulunmak parasal ferahlığa çıkılacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkekle cinsi münasebette bulunmak sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına yorulur.

Kahve falında eşiyle cinsi münasebette bulunmak sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında ölüyle cinsi münasebette bulunmak o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, hayır duaları alınacağına işaret eder.

Kahve falında kocayla cinsi münasebette bulunmak plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir